0€ 0,00

Alles binnen 24 uur naar u verzonden

Algemene voorwaarden van PruikenPlaza


Algemene voorwaarden
Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van PruikenPlaza.

Artikel informatie
Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. PruikenPlaza besteedt veel aandacht aan de juiste vermelding van de prijzen en de informatie over de artikelen. U dient rekening te houden met eventuele minimale kleurverschillen.

Bestellen
Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen. Hierna kunt u uw betaling via iDeal / Bancontact voldoen via onze payment provider Mollie. Annuleren of wijzigen is niet meer mogelijk nadat u de order geplaatst heeft.

Verzend informatie & levering Nederland
PruikenPlaza verzendt uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur via PostNL in een discrete verpakking op uw huisadres of op een PakjeGemak locatie naar keuze.

Verzend informatie & levering Belgiƫ
PruikenPlaza levert niet aan zakelijke klanten in het buitenland.

Controleer uw bestelling direct na ontvangst
Is er iets niet in orde met uw bestelling, dan dient u dit aan ons te melden binnen 24 uur na ontvangst van het pakket en de verpakking van het product niet te openen en de verzegeling niet te verbreken.

Annulering
PruikenPlaza behoudt zich het recht om een bestelling te annuleren wanneer hiertoe aanleiding is en zal u hiervan per mail op de hoogte stellen. Terugbetaling van de order zal binnen 7 werkdagen plaatsvinden.

Retourneren
Indien uw aankoop niet zakelijk is kunt u gebruik maken van onze retourregeling, zie pagina retourneren.

Onze producten met haar worden om hygiƫnische redenen verzegeld verzonden en nemen wij niet retour wanneer deze verzegeling verbroken is.